Marius Zlatara

Shop

Reklamacija

Reklamacija

Kompanija ZZTR Marius Dva je maksimalno posvećena kupcima i njihovom zadovoljstvu. Zato činimo sve što je u našoj moći da vam iskustvo kupovine kod nas učinimo što prijatnijim. Želimo da svaki kupljeni proizvod stigne do vas stignu bez oštećenja bilo koje vrste. Kako bi to bilo moguće, transport proizvoda obavlja se isključivo u skladu sa preporukama i propisima.

U ZZTR Marius Dva se briga o kupcima nastavlja i nakon kupovine, kroz našu Službu za brigu o potrošačima. Služba za brigu o potrošačima je na raspolaganju svim kupcima koji iskuse bilo kakav problem sa robom ili žele da ulože reklamaciju bilo koje vrste. Više o načinima i mestu prijema reklamacija možete pročitati u nastavku teksta.Potrošač može da izjavi reklamaciju radi ostvarivanja svojih prava, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, na sledeće načine: usmeno, telefonskim putem, pisanim putem, elektronskim putem, odnosno na trajnom nosaču zapisa, uz dostavu fiskalnog računa ili drugog dokaza o kupovini na uvid (kopija fiskalnog računa, slip, izvod iz banke i slično).

Potrošačima smo na raspolaganju i možete nas kontaktirati pozivanjem broja 064 953 91 63 svakog radnog danau periodu od 8 do 13 časova, odnosno slanjem poruke na e-mail adresu: kontakt@marius.rs

Reklamaciju možete uložiti u našim maloprodajnim objektima na adresi Trg Republike 68, Pirot ili Obrenovićeva 93, Niš.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping